Thermae Hotel Boetfort - Sauna, wellness en relaxatie

Zoeken

  • Onderwerp
  • Archief

Nieuwsberichten

Start je dag met een heerlijk ontbijt

Start je dag met een heerlijk ontbijt

Dit bericht werd geplaatst op 07-10-2014

Niets geeft meer rust dan een dagje sauna in Thermae Boetfort. Of toch. Wat dacht je van een dagje sauna, voorafgegaan door een heerlijk en gebalanceerd ontbijt? In onze thermen kan het allemaal. Voor slechts 14,50 euro per persoon kan je gebruik maken van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

Wenkbrauwen epileren doe je zo!

Wenkbrauwen epileren doe je zo!

Dit bericht werd geplaatst op 07-01-2013

Wenkbrauwen epileren, het is voor veel vrouwen een noodzakelijk kwaad. Vaak doet het pijn, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk enkele trucs om het minder pijnlijk te maken.

Feestnagels

Feestnagels

Dit bericht werd geplaatst op 26-12-2012

Een feestoutfit is pas geslaagd met de juiste make-up en mooi gelakte nagels. Hoe je de juiste kleur oogschaduw kiest, hebben we je al verteld. Vandaag gaan we aan de slag met nagellak voor mooi gelakte nagels!

Deze oogschaduw past bij jou

Deze oogschaduw past bij jou

Dit bericht werd geplaatst op 24-12-2012

Niet iedereen staat mooi met dezelfde kleur oogschaduw. Wij helpen je graag op weg zodat je met de feestdagen dé perfecte oogschaduw kan kiezen. We starten met misschien wel de belangrijkste tip van allemaal: stem je make-up af op de kleur van je kledij, zo kan je (bijna) nooit iets misdoen.

Maak je lichaam winterproof!

Maak je lichaam winterproof!

Dit bericht werd geplaatst op 20-12-2012

Droge lippen

Je lippen krijgen heel wat te verduren tijdens de winter. Smeer ze regelmatig in met een vette lippenbalsem. ’s Avonds voor het slapengaan nog een extra laagje en dan heb je de dag erna gegarandeerd zachte lippen.

Wellness-encyclopedie: deel 4: S-Z

Wellness-encyclopedie: deel 4: S-Z

Dit bericht werd geplaatst op 17-12-2012

We zijn ondertussen aan het laatste deel van onze grote wellness-encyclopedie beland. Na het lezen van deze aflevering heb je geen excuses meer: jij kan nu altijd en overal meepraten over de laatste trends in wellnessland!

Wist je dat: mannen meer zweten dan vrouwen?

Wist je dat: mannen meer zweten dan vrouwen?

Dit bericht werd geplaatst op 05-12-2012

Statistisch gezien kunnen mannen het langer uithouden in de sauna dan vrouwen. Want mannen zweten meer én sneller dan vrouwen, wat dus wil zeggen dat hun lichaam er sneller en beter voor zorgt dat ze de warmte kunnen verdragen.

Wellness-encyclopedie: deel 2: F-K

Wellness-encyclopedie: deel 2: F-K

Dit bericht werd geplaatst op 03-12-2012

Vandaag gaan we verder met deel 2 van ons wellnessalfabet. We leggen je haarfijn uit wat elke term uit wellnessland betekent, zo weet jij er vanaf nu ook alles van!

Wat te doen bij winterhanden?

Wat te doen bij winterhanden?

Dit bericht werd geplaatst op 29-11-2012

Het wordt buiten stilaan wat kouder en dat voel je eerst aan je handen. Ze zijn droog en voelen ruw aan. Vanaf nu niet meer. Met deze tips blijven je handen lekker zacht, de hele winter lang!

Exclusief: Ontdek ons nieuwe Thermae Magazine in preview!

Exclusief: Ontdek ons nieuwe Thermae Magazine in preview!

Dit bericht werd geplaatst op 16-11-2012

Ben je ook elke keer weer benieuwd wat er in ons nieuwe Thermae Magazine staat? Dan hebben wij een exclusief nieuwtje voor u! Al onze online volgers kunnen het feestnummer van Thermae Magazine al eens doorbladeren.

Spa pedicure

Spa pedicure

Dit bericht werd geplaatst op 25-10-2012

Wie zachte voetjes wil, moet hier zijn! De spa pedicure start met een heerlijk voetbadje met fruit- of kruidenextracten waardoor je meteen helemaal ontspannen bent.

Minerale gelaatsverzorging

Minerale gelaatsverzorging

Dit bericht werd geplaatst op 23-10-2012

Minerale producten bevatten veel actieve bestanddelen die de huid doen stralen. Soms helpen ze huidonzuiverheden weg te werken, soms helpen ze huidveroudering tegen te gaan, altijd doen ze goed voor je huid.

Spa manicure

Spa manicure

Dit bericht werd geplaatst op 22-10-2012

Je handen zijn je visitekaartje, die moet je dus af en toe eens verwennen. Met de spa manicure worden ze gepeeld, worden je nagels gevijld, nagelriemen verzorgd, velletjes geknipt, kortom alles wat bij een goede manicure hoort.

Achter de schermen: Eun Jee & Ellen

Achter de schermen: Eun Jee & Ellen

Dit bericht werd geplaatst op 01-08-2012

In deze editie laten we twee nieuwelingen uit onze Thermae-familie aan het woord. Eun Jee werkt sinds april 2011 bij Thermae als schoonheidsspecialiste in het schoonheidsinstituut in Grimbergen. Ellen is ook redelijk nieuw bij Thermae, zij startte bij de opening van Thermae Boetfort als schoonheidsspecialiste en combineert dat ondertussen met een plekje op onze marketingafdeling.

Thermae Hotel Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Sfeer & Events