Winter Special 2016-2017

Kom gezellig vertoeven en verwen jezelf met een dagje wellness. Wij bieden je een aangepast programma aan, ideaal om even te ontsnappen uit een winterdipje. Voor slechts 85 euro per persoon hebben we een mooi arrangement om je immuniteitsysteem een boost te geven.

Tijdens de winter krijgt je gelaat het moeilijk met de contrasten in temperaturen en daarom zit in deze promotie volgende behandeling: een Body & Facial Treatment (50’) met zijde-extracten een hydraterende lichaampakking met een gelaats-, hoofd- en schoudermassage en een zalige voetmassage. Ideaal om op te krikken. De hele dag toegang tot de thermen is uiteraard inbegrepen, alsook gebruik van badlinnen en slippers. 

Pik er als finishing touch een opgietsessie uit om je batterijen helemaal op te laden. Wist je dat als je in de sauna zit een isolerende luchtlaag je lichaam beschermt tegen de warmte? Tijdens een opgietsessie worden water en etherische oliën vermengd en over de hete stenen gegoten. Onze saunameester wappert met een handdoek. Door de snelle bewegingen wordt die luchtlaag weggeblazen en krijg je een intens gevoel van warmte. Dit zorgt voor een specifiek effect op je lichaam waardoor je een hogere weerstand krijgt en je beter beschermd bent tegen ziekte.

Leg jouw Winterspecial tijdig bij ons vast. Plaats telefonisch je reservatie op het nummer 02/759.81.96 of koop je cadeaubon in de webshop voor 28 februari 2017. Je cadeaubon is tot 6 maanden geldig na aankoop.  

Als je een hotelovernachting boekt bij de Winterspecial of onze andere winterpromoties staat er je een extra promo te wachten en kan je gratis en voor niets de tweede dag naar de thermen gaan. 

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events