Winter Special 2016-2017 - Promoties - Thermae Boetfort

Winter Special 2016-2017

Kom gezellig vertoeven en verwen jezelf met een dagje wellness. Wij bieden je een aangepast programma aan, ideaal om even te ontsnappen uit een winterdipje. Voor slechts 85 euro per persoon hebben we een mooi arrangement om je immuniteitsysteem een boost te geven.

Tijdens de winter krijgt je gelaat het moeilijk met de contrasten in temperaturen en daarom zit in deze promotie volgende behandeling: een Body & Facial Treatment (50’) met zijde-extracten een hydraterende lichaampakking met een gelaats-, hoofd- en schoudermassage en een zalige voetmassage. Ideaal om op te krikken. De hele dag toegang tot de thermen is uiteraard inbegrepen, alsook gebruik van badlinnen en slippers. 

Pik er als finishing touch een opgietsessie uit om je batterijen helemaal op te laden. Wist je dat als je in de sauna zit een isolerende luchtlaag je lichaam beschermt tegen de warmte? Tijdens een opgietsessie worden water en etherische oliën vermengd en over de hete stenen gegoten. Onze saunameester wappert met een handdoek. Door de snelle bewegingen wordt die luchtlaag weggeblazen en krijg je een intens gevoel van warmte. Dit zorgt voor een specifiek effect op je lichaam waardoor je een hogere weerstand krijgt en je beter beschermd bent tegen ziekte.

Je kon deze promotie (als cadeaubon) aankopen tot en met 28 februari 2017. Wie een cadeaubon ontvangen heeft voor deze promotie, kan nog telefonisch een reservatie maken tot 31 mei 2017. Wil je daarna nog een (geldige) cadeaubon voor een Winter Special 2017 verzilveren, dan kan je deze promotie nog steeds reserveren, maar worden er misschien andere producten gebruikt.

Als je een hotelovernachting boekt bij de Winterspecial of onze andere winterpromoties staat er je een extra promo te wachten en kan je gratis en voor niets de tweede dag naar de thermen gaan. 

Meer info

8500per persoon
Veelgestelde vragen  
Share Share Share
Promoties 

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events