2016-2017: Winter Special Deluxe

Heb je gebrek aan energie en is de winterblues in zicht? Dan ben je bij ons aan het juist adres. Wij bieden een mooie promo aan voor slechts 129 euro per persoon: de Winterspecial Deluxe. Je hebt onbeperkte toegang tot de thermen met gebruik van badlinnen en slippers. Tijdens een barre winter is een saunabeurt ideaal om terug op temperatuur te komen. Een toppertje om te bezoeken is de kasteelsauna. Hier heb je een panoramisch zicht op ons prachtig kasteel en wie weet zelfs met een vleugje sneeuw erbij. In het midden van de sauna heb je een houtkachel die voor een gezellige sfeer zorgt. Brei een uniek moment aan je dag door deel te nemen aan een van onze opgietsessies.

In deze Winterspecial Deluxe zitten maar liefst 3 zalige behandelingen inbegrepen. Laat je lichaam van kop tot teen verwennen met een Avena Sativa lichaamspakking (50’) met haverextracten en geniet van een heerlijke Body Relax Massage met voedende massageolie (25’). Ook je gezicht krijgt een boost door de gelaatsverzorging (25’) met een voedend Avena Sativa masker. 

Boek jezelf een heerlijk dagje om de koude even te ontvluchten. Stap buiten bij ons met een positief gevoel vol energie. Reserveer snel je plaats op het nummer 02/759.81.96 of koop je cadeaubon in de webshop voor 28 februari 2017. Je cadeaubon is tot 6 maanden na aankoop geldig.

Wij bieden je een extra promo aan: bij het boeken van een hotelovernachting bij onze winterpromoties kan je gratis de tweede dag naar de thermen. 

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events