2016-2017: Winter Special Deluxe - Promoties - Thermae Boetfort

2016-2017: Winter Special Deluxe

Heb je gebrek aan energie en is de winterblues in zicht? Dan ben je bij ons aan het juist adres. Wij bieden een mooie promo aan voor slechts 129 euro per persoon: de Winterspecial Deluxe. Je hebt onbeperkte toegang tot de thermen met gebruik van badlinnen en slippers. Tijdens een barre winter is een saunabeurt ideaal om terug op temperatuur te komen. Een toppertje om te bezoeken is de kasteelsauna. Hier heb je een panoramisch zicht op ons prachtig kasteel en wie weet zelfs met een vleugje sneeuw erbij. In het midden van de sauna heb je een houtkachel die voor een gezellige sfeer zorgt. Brei een uniek moment aan je dag door deel te nemen aan een van onze opgietsessies.

In deze Winterspecial Deluxe zitten maar liefst 3 zalige behandelingen inbegrepen. Laat je lichaam van kop tot teen verwennen met een Avena Sativa lichaamspakking (50’) met haverextracten en geniet van een heerlijke Body Relax Massage met voedende massageolie (25’). Ook je gezicht krijgt een boost door de gelaatsverzorging (25’) met een voedend Avena Sativa masker. 

Je kon deze promotie (als cadeaubon) aankopen tot en met 28 februari 2017. Wie een cadeaubon ontvangen heeft voor deze promotie, kan nog telefonisch een reservatie maken tot 31 mei 2017. Wil je daarna nog een (geldige) cadeaubon voor een Winter Special Deluxe 2017 verzilveren, dan kan je deze promotie nog steeds reserveren, maar worden er misschien andere producten gebruikt.

Wij bieden je een extra promo aan: bij het boeken van een hotelovernachting bij onze winterpromoties kan je gratis de tweede dag naar de thermen. 

Meer info

12900per persoon
Veelgestelde vragen  
Share Share Share
Promoties 

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events