2016-2017: New Year's Glam Special - Promoties - Thermae Boetfort

2016-2017: New Year's Glam Special

Zin in een heerlijk dagje genieten met wellness en zoveel meer? Kom ons prachtig 400 jaar oud kasteel ontdekken omringd tussen het groen want dit is een ideale vlucht uit de sombere winterdagen. We laten je opnieuw glunderen na een zalig dagje puur genot. Voor slechts 135 euro per persoon hebben wij een heerlijk arrangement samengesteld. Je hebt onbeperkte toegang tot de thermen gedurende heel de dag en ook gebruik van badlinnen en badslippers is inbegrepen en je kan deelnemen aan de verschillende scrub-en opgietsessies.

De winter gaat gepaard met weinig zonlicht en warmte en dus kan je gelaat best wel een goede verzorging gebruiken. In dit pakket hebben we een ideale match: een gelaatsverzorging (50’) met cryo- of collageenmasker en hoofdmassage gecombineerd met een ontspannende rug- schouder- en nekmassage (25’).

Volledig zen: check! Batterijen op hoog niveau: check!

Je kon deze promotie (als cadeaubon) aankopen tot en met 28 februari 2017. Wie een cadeaubon ontvangen heeft voor deze promotie, kan nog telefonisch een reservatie maken tot 31 mei 2017. Wil je daarna nog een (geldige) cadeaubon voor een New Year's Glam Special 2017 verzilveren, dan kan je deze promotie nog steeds reserveren, maar worden er misschien andere producten gebruikt.

We geven je gratis en voor niets toegang tot de thermen de tweede dag van je verblijf bij het boeken van een hotelovernachting samen met de New Year’s Glam Special of onze andere winterpromoties. 

Meer info

13500per persoon
Veelgestelde vragen  
Share Share Share
Promoties 

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events