Vacature schoonheidsspecialiste (38u/week)

Dit bericht werd geplaatst op 30-06-2017

Thermae groeide door de jaren heen uit tot een familiebedrijf met twee prachtige kuuroorden, twee heerlijke hotels en dat allemaal in een rustgevende omgeving. In Grimbergen kom je terecht in een gerenoveerd herenhuis en in Melsbroek werk je in een 400 jaar oud kasteel met heel wat charme.

Functiebeschrijving

Als schoonheidsspecialiste in ons instituut is het belangrijk dat mensen verzorgen één van je passies is. Elke klant wordt met evenveel zorg in de watten gelegd en indien nodig doe je er nog een schepje bovenop. Massages geven vind je geweldig en uiteraard heb je voldoende kennis om een goede gelaatsverzorging, manicure en pedicure uit te voeren. Bovendien kan je epileren (gelaat, benen, oksels, bikinilijn, ...) en sta je open om te leren werken met onze apparaten uit de Beauty Clinic.

Jouw profiel

Je bent twee- of drietalig (NL – FR/ENG) en hebt zin om samen met ons verder te groeien. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig, bent flexibel ingesteld en je wil deel uitmaken van een gemotiveerd team. Wanneer je ’s morgens wakker wordt, plakt er meteen een glimlach op je gezicht, weekendwerk schrikt je niet af en je beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een diploma schoonheidszorgen en medische pedicure.Eventuele extra opleidingen (specifieke massages en dergelijke) zijn geen must, maar wel een pluspunt. Enkele jaren ervaring zijn vereist.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een boeiende job met voldoende afwisseling in een unieke omgeving en uiteraard een goede verloning (38u/week). Bovendien belonen wij jouw flexibiliteit ook met flexibiliteit langs onze kant, vinden we continue ontwikkeling belangrijk en nemen we je graag op in onze wellnessfamilie.

Herken je jezelf in dit profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief naar info@thermae.com

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events