Laat de stress los in de sauna - Thermae Boetfort

Laat de stress los in de sauna

Dit bericht werd geplaatst op 03-06-2016

Haast en spoed is zelden goed, helaas hebben we in deze moderne tijden vaak een agenda die drukker gevuld is dan de Brusselse ring. Het is daarom des te belangrijker om tussen de vergaderingen, werkshiften en het pendelen wat tijd vrij te maken voor jezelf. Niets ontspant het lichaam en de geest zoals een wellnessbezoek, je krijgt de kans om je even af te scheiden van de stress die de dagelijkse wereld boordevol snelheid en prestaties met zich meebrengt. Professor Herbert Benson van de Harvard Medical School in Boston zei: "Het lichaam heeft meer nodig om te herstellen dan een half uurtje televisie kijken Alleen een efficiënte relaxatietechniek die de stressactiviteit in de hersenen doet stoppen biedt soelaas." Een sessie in de sauna heeft tal van lichamelijke voordelen, maar is dus ook heilzaam voor de geest. Zo zal een saunabezoek de spieren ontspannen waardoor het lichaam in staat is diepgewortelde spanningen los te laten. Bij het voelen van de uitzonderlijke warmte zal het lichaam automatisch overschakelen van denken naar voelen, wat de geest de kans geeft om tot rust te komen. Ondertussen komt er ook endorfine vrij, de stof die je dat heerlijke ontspannen gevoel geeft. Het spreekt voor zich dat u in ons wellnesscentrum steeds ontspant in alle rust en stilte en in de prachtige setting van een 400 jaar oud kasteeldomein.

Nog niet overtuigd? Vergeet dan niet dat u bij ons ook steeds kan genieten van verscheidene jacuzzi's, relaxatiebaden, zwembaden en relaxatieruimtes. Er is ook de mogelijkheid om te ontspannen en een mooi kleurtje te krijgen in het park. Wil je nog wat extra verwennerij? Dan raden wij je aan om wat te snuisteren in ons uitgebreide aanbod behandelingen of massages. 

Heb je nood aan een 'zenmoment' of ken je iemand die wel een dagje stressvrij ontspannen heeft verdiend, bekijk dan zeker onze verschillende mogelijkheden voor een cadeaucheque.

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events