Full Body Relaxatie & Vitaliteits Massage - Thermae Boetfort

Full Body Relaxatie & Vitaliteits Massage

Dit bericht werd geplaatst op 14-06-2016

Ken je dat gevoel van een uitgeput lichaam en een vermoeide geest? Stress, gespannen spieren of slaapproblemen, het zijn slechts enkele gevolgen.  Je voelt dat je lichaam dringend ontspanning nodig heeft, maar ook die vernieuwde energie die je verlangt om je dag met een glimlach in te zetten? Bij ons kan je terecht voor de massage die misschien wel dé oplossing is.

Door het masseren van de huid wordt het autonome zenuwstelsel geprikkeld en gestimuleerd. Dit zenuwstelsel zorgt voor een goed evenwicht tussen de twee tegenovergesteld werkende deelsystemen, de sympathicus en parasympathicus. Het sympathicus zenuwstelsel heeft de overhand wanneer men zich in lichamelijke of psychische stresssituaties bevindt. Door deze bedreiging beginnen de spieren versterkt te werken, zodat ze meer energie nodig hebben en ook verbruiken. Een goede balans tussen deze twee is dan ook uiterst belangrijk om onze vitaliteit te verhogen en onze weerstand te verbeteren.

Maar de vitaliteitsmassage heeft nog meer te bieden, door het intensief wrijven op de huid creëert deze een warmtereflex. Deze warmte zorgt er op zijn beurt voor dat de oppervlakkige bloedcirculatie gestimuleerd wordt. De afvalstoffen worden hierdoor sneller uit de spieren afgevoerd. De bloedkanalen worden vrijgemaakt waardoor geblokkeerde en nieuwe energie zich sneller en beter kan verspreiden over het lichaam.

De behandeling heeft een gunstig effect op de geest doordat de hersenen beter doorbloed raken. Het geheugen en de concentratie worden opnieuw geactiveerd. Het ontspannende effect op het lichaam is vanzelfsprekend, maar ook tal van andere  klachten waaronder vermoeidheid, spierspanningen of spierpijn verminderen dankzij gezuiverde bloedkanalen. 

Deze behandeling wordt uitgevoerd door een masseur die hiervoor een specifieke opleiding heeft genoten. De ‘Full Body Relaxatie & Vitaliteits’ massage is als gevolg enkel te boeken bij Thermae Boetfort op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events