5 redenen om nu een beurtenkaart te kopen

Dit bericht werd geplaatst op 09-01-2017

1.     Regelmatig naar de sauna gaan, vermindert het risico op dementie.

In Finland werden gedurende 20 jaar 2.000 mannen gevolgd om te checken wat het resultaat is van meerdere keren per week naar de sauna gaan. Blijkt dat dit de kans op dementie met 66% vermindert. 

2.     Je hebt minder stress door een saunabezoek.

Omdat de doorbloeding sneller gaat krijg je meer energie. Bovendien verhoogt warmte de aanmaak van endorfine, het gelukshormoon!

3.     Sauna is een boost voor je immuniteitssysteem.

Zowel de gewone sauna als de infraroodsauna verhogen je weerstand. Door het spel van warm en koud worden afvalstoffen beter afgevoerd en hoe minder afvalstoffen in je lichaam hoe beter je immuniteitssysteem!

4.     Krijg een mooiere huid door regelmatig saunagebruik.

Door de verbeterde bloedcirculatie krijgt je huid meer zuurstof en worden onzuiverheden onderhuids beter weggevoerd. Resultaat? Een stralende, zachte huid met een mooie teint!

5.    Onze beurtenkaarten staan in promotie!

Van 09/01/2017 tot 31/01/2017 staan onze beurtenkaarten in promotie. Je betaalt slechts 200 in plaats van 230 euro voor een 10-beurtenkaart of 380 in plaats van 440 euro voor een 20-beurtenkaart.

Wie online een beurtenkaart bestelt, ontvangt een cadeaubon die binnen 6 maanden moet omgeruild worden aan de receptie van Thermae Boetfort of Thermae Grimbergen voor een échte beurtenkaart

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events