Love is in the air

Dit bericht werd geplaatst op 02-02-2017

Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht. De dag waarbij je je partner extra in de watten kan leggen! Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau, waarbij jij zelf mee kan genieten?  Dan zijn onze Valentijnspromo’s vast datgene wat je zoekt.   

Zo bied Thermae Boetfort dit jaar de Valentijn Special 2017 aan; toegang tot de thermen, gebruik van badlinnen en badslippers, aufguss en scrubsessies, aangevuld met een hydraterende gelaatsverzorging (25’) en een rug-, schouder- en nekmassage (25') met kokosolie. 

Onze Valentijn Speciale Deluxe 2017 heeft naast de toegang tot de thermen, gebruik van badlinnen en badslippers, aufguss en scrubsessies, nog een overnachting in ons Thermae Boetfort Hotel in een classic kamer met uitgebreid ontbijtbuffet op de tweede dag, aangevuld met een body relax massage (25’) met rozenolie. 

Voor diegenen die liever volledig privé willen ontspannen hebben we ook een Valentijnspromo lopen voor onze privésauna’s (Zen of Lagoon); de Valentijn Special Privésauna 2017. Hierbij kan je gedurende twee uur voluit van elkaars gezelschap genieten. Vlak voor of na je sessie geniet je dan samen van een duotreatment in ons schoonheidsinstituut bestaande uit een rug-, schouder- en nekmassage met rugpakking met aardbeienextracten.  

Wees er op tijd bij als je je geliefde dit jaar eens goed wilt verwennen, want de plaatsen zijn beperkt. Reserveren doe je door te bellen naar +32 (02) 759 81 96. 

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events