Vacature – flexibele receptiemedewerker Thermae Boetfort & Thermae Grimbergen - Thermae Boetfort

Vacature – flexibele receptiemedewerker Thermae Boetfort & Thermae Grimbergen

Dit bericht werd geplaatst op 19-10-2017

Profiel

Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen zijn op zoek naar een dynamische, enthousiaste en flexibele receptiemedewerker. Ons centrum is 7 dagen op 7 geopend, van ’s morgens vroeg tot ’s nachts. Je staat dus open voor vroege en late shiften en vindt het niet erg om in het weekend (3 op 4) en op feestdagen te werken.

Je hebt het eerste contact met onze klanten, zowel via telefoon, e-mail als aan het onthaal. Je hebt een professioneel en representatief voorkomen want je bent het visitekaartje van ons bedrijf en het is je topprioriteit om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. Je bent flexibel en commercieel ingesteld, onze gasten komen bij jou op de eerste plaats.

Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring in een soortgelijke functie. Je bent bekend met word, excel, outlook, maar staat ook open om met ons eigen reservatiesysteem te leren werken. Kortom, werken met de computer schrikt je zeker en vast niet af. Gezien ons internationaal klantenbestand kan je je vlot uitdrukken (zowel geschreven als gesproken) in het Nederlands, Frans en het Engels.

Je zal zowel in Thermae Boetfort als in Thermae Grimbergen ingeschakeld worden.

Na een inwerkperiode krijg je één of meerdere administratieve verantwoordelijkheden. Je bent dus flexibel, hebt zin voor nauwkeurigheid en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je vindt het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen, zowel naar het bedrijf als naar onze klanten toe.

Taakomschrijving

 • Klanten vriendelijk en met de glimlach verwelkomen en wegwijs maken in ons bedrijf.
 • Klanten informeren over de diensten van ons bedrijf en antwoorden op vragen tijdens hun verblijf.
 • Beantwoorden van telefoons en e-mails.
 • Net houden van de receptiedesk en –omgeving, indien nodig ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld de privésauna klaar te zetten voor de volgende klant.
 • Gepaste actie ondernemen bij een probleem met een klant. Je bent dus stressbestendig, commercieel ingesteld en gezond assertief.
 • De kassa afsluiten, openstaande rekeningen controleren, reservaties maken en wijzigen.

Aanbod

Je komt terecht in een jong team en bij een dynamisch bedrijf.

Zowel Thermae Boetfort als Thermae Grimbergen bieden een ruim aanbod: publieke thermen, privésauna’s, een schoonheidsinstituut, hotelkamers en vergaderruimtes. Wij bieden een correcte verloning met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques ).

Solliciteren?

Interesse in onze vacature? Stuur je cv met motivatiebrief en een recente foto naar info@thermae.com. Vermeld de referentie ‘vacature receptiemedewerker’ in het onderwerp van jouw e-mail.

 

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Thermae Boetfort in beeld

 • Bar & Restaurant
 • Curia - Badpakgedeelte
 • Hotel
 • Beauty & Massage
 • Moenia - naaktgedeelte
 • Sfeer & Events