Welke huisregels zijn er in Thermae? - Saunabeleving - Thermae Boetfort

Welke huisregels zijn er in Thermae?

  1. Wederzijds respect is zeer belangrijk in ons kuuroord.

  2. Rust en kalmte staan centraal.

  3. Verboden om eigen consumpties (eten en drinken) mee te brengen en/of te nuttigen in onze faciliteiten. Alles kan verkregen worden aan de bar/restaurant. Onze medewerkers behouden het recht om consumpties uit de thermen te verwijderen.

  4. Elektronische apparaten (GSM’s, fototoestellen, laptops, tablets, etc.) zijn niet toegelaten in de thermen.  Onze medewerkers behouden het recht om elektronische apparaten uit de thermen te verwijderen.

  5. Laat geen waardevolle spullen achter in de vestiare of de thermen. Thermae Boetfort/Grimbergen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal.

  6. De directie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen, diefstal en/of beschadiging van persoonlijke bezittingen op het domein van Thermae Boetfort/Grimbergen.

  7.De directie heeft het recht om elke persoon die een gevaar blijkt op te leveren voor de veiligheid en de gezondheid van de aanwezigen, de toegang tot de instelling te verbieden (dronkenschap, niet-naleving van dit reglement, e.d.)

  8. De directie heeft het recht gelijk welke persoon te weigeren in de instelling.

  9. Ieder persoon die aanleiding geeft tot seksueel gedrag, zal worden uitgesloten uit ons centrum.  Lichamelijk contact is niet toegestaan.

  10. Hygiëne is in ons centrum zeer belangrijk. Wij vragen u dan ook om in de sauna met het volledige lichaam plaats te nemen op de handdoek. Het is verplicht om te douchen voor u gelijk welke installatie gebruikt, na elke saunabeurt en na elk toiletgebruik.

  11. Losse en/of lange zwemshorts zijn niet toegelaten, enkel korte, aanpassende zwemslips (type speedo) zijn toegelaten.

  12. Het dragen van antislipslippers is verplicht in de thermen.

  13. Ligbedden/stoelen mogen niet gereserveerd worden, onze medewerkers houden dit in de gaten en verwijderen alle handdoeken, tassen, … indien nodig.

  14. In de thermen mogen enkel doorzichtige plastieken tassen gebruikt worden, deze kunnen verkregen worden aan de receptie.

  15. Het is verboden in het zwembad te duiken.

  16. Zwembrillen/duikbrillen zijn niet toegelaten in Thermae Boetfort/Grimbergen

  17.  Kinderen zijn toegelaten in ons centrum vanaf 6 jaar. Zij dienen de rust van het centrum te respecteren en onder permanent toezicht en verantwoordelijkheid van hun ouder(s) te zijn. We zullen u bij aankomst in de thermen vragen om hiervoor een document te ondertekenen.

  18. Roken kan enkel op de aangeduide plaatsen. Geen sigarettenpeuken in de beplanting of op het gras.

  19. Gelieve eender welk probleem, ongemak, tekort of vraag steeds meteen te melden aan de receptie of bij één van de opgieters.

  20. In onze waters zijn volgens wettelijke reglementering ontsmettingsmiddelen aanwezig. In zeer uitzonderlijke gevallen kunnen deze inwerken op chemisch behandeld (gekleurd) haar.  Uiteraard kan Thermae Boetfort/Grimbergen  hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

  21. Dieren zijn niet toegelaten in ons centrum.

  22. Bij elk bezoek scannen wij uw identiteitskaart. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Wie weigert zijn identiteitskaart te laten scannen, kan de toegang tot ons wellnesscentrum ontzegd worden.

  23. We aanvaarden geen briefjes van 200 en 500 euro in Thermae Boetfort/Grimbergen.

  24. Een cadeaubon dient u aan te kopen via de webshop, aan de receptie van onze centra of via één van onze andere kanalen, heeft een geldigheid van 6 maanden en is géén reservatie. Voor behandelingen, arrangementen, overnachtingen, … dien je op voorhand te reserveren. Reserveren kan enkel telefonisch. Voor Thermae Boetfort bel je 02/759.81.96. Voor Thermae Grimbergen bel je 02/270.81.96.

 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord
 • Bekijk het antwoord

Thermae Boetfort in beeld

 • Bar & Restaurant
 • Curia - Badpakgedeelte
 • Hotel
 • Beauty & Massage
 • Moenia - naaktgedeelte
 • Sfeer & Events