Sauna, Privé-of Publieke Sauna | Thermae Boetfort - Thermae Boetfort

Sauna

Thermae Boetfort

Vlakbij Brussel en Mechelen, in een klein groen dorpje genaamd Melsbroek, liggen onze sfeervolle thermen. Ingericht op een unieke locatie, het 400 jaar oude kasteeldomein Boetfort. Een mix van historisch erfgoed en wellness.

De diversiteit van faciliteiten is verbluffend, je kan er onbeperkt genieten en ontspannen in de privé- en publieke sauna’s.

Helemaal tot rust komen in één van onze jacuzzi’s, zwembaden, relaxatieruimtes, enzovoort. Een opgiet- of klankschaalsessie beleven om daarna een wandeling te maken door het park, waar de natuur je helemaal tot rust zal brengen.

Nadien kan je in ons à la carte restaurant, op het gelijkvloers van het idyllische kasteel, genieten van lekker eten en drinken. Kijk zeker eens naar onze dagschotels en suggesties!

Daarnaast is het steeds mogelijk om een massage- of beautybehandeling te boeken, om je dagje in Thermae Boetfort compleet te maken. Telefonisch (+32(0)2 759 81 96) kan je steeds om informatie vragen over onze verschillende soorten arrangementen.

Thermae Boetfort bestaat uit twee uitgebreide delen. In het naaktgedeelte Moenia kuur je naakt in de sauna, het zwembad en de andere faciliteiten. Daarnaast heb je een tweede deel, Curia, dat is voor de saunagangers met badkleding.

Beide delen hebben hun eigen charme en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Zoek je een last-minute ideetje?

in Thermae Boetfort hoef je voor een toegang niet te reserveren. Eenmaal aan de receptie helpen ze je met veel plezier verder en kijken ze ook graag of er nog mogelijkheid is voor een behandeling/massage.

Is het voor jou de eerste keer dat je naar de sauna gaat, dan gaan we even vragen onze huisregels te overlopen, dit om de harmonieuze sfeer in de thermen te bewaren.

Thermae Boetfort: elke dag open van 10u30 tot middernacht. 

Tijdens de kerstperiode hanteren we in Thermae Boetfort andere uren, deze worden zowel via mail als via de website gecommuniceerd.

Publieke sauna’s in Boetfort.

In Thermae Boetfort heb je een uitgebreide keuze aan sauna’s, allemaal verschillend in grootte en temperatuur, voor elk wat wils. Deze sauna’s gaan van 50 tot zelfs 90°C. Ontdek de verschillende sauna’s in Boetfort en kom ze zeker eens uittesten.

Verder is er in Thermae Boetfort een uitgebreid belevingsprogramma. Russische- en themaopgietingen, klankschaalsessie en yoga zijn maar een klein deel uit ons gamma. 

Op de blog vind je een artikel met info over het ideale saunagebruik, interessant om eens te lezen als je nog nieuw bent in deze wereld.

Vergeet je zeker niet op onze nieuwsbrief in te schrijven. Zo krijg je niet alleen voor je verjaardag een prachtig cadeau, maar ben je ook steeds op de hoogte van het laatste nieuws. Bijvoorbeeld de komende opgietweekends, de laatste wellnessweetjes, openingsuren tijdens feestdagen, enzovoort.

Bij onweer of storm wordt ons park om veiligheidsredenen gesloten. Thermae Boetfort kan niet aansprakelijk worden gesteld en verbindt zich niet tot het uitkeren van schadevergoedingen.

Vind wat u zoekt

  • Type

  • Sorteren

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events