CelluLess - Beauty Clinic - Thermae Boetfort

CelluLess

Een nieuw en revolutionair apparaat om cellulitis te behandelen of om vetrolletjes te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon !

Wat is cellulitis ?

Cellulitis, de zogenaamde sinaasappelhuid of "peau d'orange" is een slechte toestand van het onderhuidse vet waardoor de huid een sinaasappelschil-achtig uiterlijk krijgt. Het onregelmatige huidoppervlak is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen uit zowel de omgeving (luchtvervuiling) als uit voedsel. Cellulitis is er in verschillende gradaties. De lichtere vormen zijn redelijk tot goed te bestrijden, maar Cellulitis die er al jaren ‘zit' is een stuk hardnekkiger. Om vet en afvalstoffen uit de vetcellen te verwijderen, moeten de bloedcirculatie en vochtafvoer worden gestimuleerd.

Wat is "Cellu-Less" ?

In Thermae wordt cellulitis professioneel aangepakt : de probleemzones worden behandeld op een zeer effectieve manier door middel van roller -en pulsatiemassage met het speciale Cellu-Less dieptemassage-apparaat. Een anti-cellulitis-programma bestaat altijd uit meerdere sessies en verschillende behandelingen die elkaar aanvullen. In ieder geval zijn altijd minimaal tien behandelingen nodig. Elke behandeling duurt 50 minuten. Er wordt wel aangeraden om er een gezond voedingspatroon op na te houden, veel water te drinken en voldoende te bewegen. Cellu-Less wordt ook aangewend voor de behandeling van huidverslapping, huidveroudering, zwangerschapsstrepen en oedemen.

55.00 Euro (voor een behandeling van 50 minuten)
260.00 Euro (5-beurtenkaart van 50 minuten per beurt + voedingsadvies)
500.00 Euro (10-beurtenkaart van 50 minuten per beurt + voedingsadvies)

Thermae Boetfort in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Curia - Badpakgedeelte
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Moenia - naaktgedeelte
  • Sfeer & Events