Privésauna - Thermae Hotel Grimbergen

Privésauna

In januari 2016 openden in Thermae Grimbergen twee gloednieuwe privésauna's. Beide beschikken over een jacuzzi, een stoombad en een unieke combisauna. Deze combisauna is een door ons ontworpen combinatie van een infraroodsauna en een gewone sauna. Er is ook een verwarmde, stenen rustbank voor twee personen.

Omkleden doe je in de vestiaire waar een aparte kleedkamer voor de klanten van de privésauna werd gemaakt. Badjas, handdoek en slippers dien je zelf te voorzien of te huren aan de receptie.

Je kan iets bestellen om te eten en drinken in de privésauna. Een uitgebreid menu kan enkel vooraf of nadien in het restaurant van de thermen.

De privésauna is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 10u30 tot 23u en op vrijdag en zaterdag tot middernacht.

Reserveren kan enkel telefonisch op het nummer 02/270.81.96

OPGELET: indien je hieronder een sessie in de privésauna aankoopt, koopt je een cadeaubon. Een cadeaubon is geen reservatie. Na aankoop van de cadeaubon dien je dus nog steeds telefonisch contact op te nemen om de beschikbaarheid te controleren en een effectieve reservatie te maken.

Thermae Hotel Grimbergen in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Beauty & Massage
  • Hotel
  • Sfeer & Events