Publieke sauna, sauna met badpak of naaktsauna | Thermae Grimbergen - Thermae Grimbergen

Sauna

Thermae Grimbergen

Een oase van rust midden in Vlaams-Brabant, vlakbij Brussel en makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Een unieke plek waar ontspanning overheerst.

Thermae Grimbergen: open van maandag tot donderdag en zondag van 10u30 tot 23u en op vrijdag en zaterdag van 10u30 tot middernacht.

Keuze van faciliteiten is enorm, je kan er genieten en helemaal tot rust komen in de privé- en publieke sauna’s. Wegdromen in één van onze zwembaden, jacuzzi’s, relaxatieruimtes, zwemvijver, enzovoort.

Vervolgens kan je in ons à la carte restaurant, in de pergola, of in onze bar aan de zwemvijver, genieten van eten en/of drinken. Vergeet zeker niet eens een kijkje te nemen naar onze dagschotels , suggesties en houtgrill.

In Thermae Grimbergen is er voor ieder wat wils.

Daarnaast is het steeds mogelijk om een massage- of beautybehandeling te boeken, om je dagje in Thermae Grimbergen compleet te maken. Telefonisch (+32(0)2 270 81 96) kan je steeds om informatie vragen over onze verschillende soorten arrangementen & massages. 

Ons wellnesscentrum bestaat uit twee delen. In Aquarius kuur je naakt in de sauna en in de andere faciliteiten.  Sabai is er voor degenen die liever in badpak tot rust komen. Bij een bezoekje aan de thermen is het zeker de moeite waard om beide delen te bezoeken. 

Thermae Grimbergen heeft een uitgebreid belevenisprogramma. Elke dag vinden zowel in het badpak- als in het naaktgedeelte verschillende opgiet- en scrubsessies plaats. Na elke sessie kan je wandelen in de tuin, om nadien een frisse duik te nemen in de zwemvijver of een koude douche te nemen.

In Thermae Grimbergen hoef je voor een toegang tot de thermen niet te reserveren. Eenmaal aan de receptie helpen ze je met plezier verder. Indien het je eerste bezoek is, organiseren we elke dag om 10u een rondleiding door zowel het naakt- als het badpakkengedeelte. Als je later komt, geen enkel probleem, aan de receptie zullen ze je zeker in de watten leggen en je meer info geven over de verschillende wellnessfaciliteiten.

Ook kijken ze graag voor jou of er nog mogelijkheid is voor een behandeling/massage. Om je dagje in Thermae Grimbergen compleet te maken.

Is het voor jou de eerste keer dat je naar Thermae Grimbergen komt, lees even onze huisregels, zo kunnen we samen de stilte en rust in de thermen bewaren.

Bij onweer of storm wordt ons park om veiligheidsredenen gesloten. Thermae Grimbergen kan niet aansprakelijk worden gesteld en verbindt zich niet tot het uitkeren van schadevergoedingen.

Vind wat u zoekt

  • Type

  • Sorteren

Ons aanbod

Thermae Grimbergen in beeld

  • Aquarius - naaktgedeelte
  • Sabai - Badpakgedeelte
  • Bar & Restaurant
  • Beauty & Massage
  • Hotel
  • Sfeer & Events