Gezichtsbehandelingen, ook voor mannen! - Sauna Lagoon

Gezichtsbehandelingen, ook voor mannen!

Dit bericht werd geplaatst op 30-05-2016

Mannen besteden meer en meer tijd aan hun uiterlijk, niet enkel krijgen kapsels en kleding meer aandacht dan vroeger. Ook wordt er meer tijd en geld geïnvesteerd aan de verzorging van de huid.

Steeds meer mannen maken om de zoveel weken een afspraak bij een schoonheidsspecialiste. Jij denkt dat gezichtsbehandelingen enkel voor vrouwen zijn? Fout gedacht! Een vrouw zal sneller naar een schoonheidsspecialiste gaan,  maar ook mannen halen hier voordeel uit! Onze huid is zelfs gevoeliger dan de huid van een vrouw, omdat wij elke dag onze huid tot het uiterste drijven. Elke dag scheren vergt zeer veel van onze huid. Hierdoor kunnen we last krijgen van een droge huid en kan je ook ingegroeide haartjes krijgen. Door af en toe naar een schoonheidsspecialiste te gaan, geef je je huid een flinke boost.

3 redenen waarom een gezichtsbehandeling ook voor mannen interessant is!

1.     Grondige reiniging van de huid

Onze schoonheidsspecialistes beschikken over producten van Sirène, speciaal voor ons op maat gemaakt en die de reiniging van je huid veel specifieker zal doen dan dat je thuis zelf kan doen. Ook mee-eters en andere oneffenheden verwijdert de schoonheidsspecialiste.

2.     Dode huidcellen

Na een exfoliatie voelt je huid veel schoner en gladder aan. Ook wordt door het verwijderen van dode huidcellen je bloedcirculatie gestimuleerd, hetgeen resulteert dat littekens, rimpels, enzovoort minder zichtbaar worden.

3.     Hydratering van de huid

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt je huid natuurlijk ook extra goed gehydrateerd. De producten van Sirène die onze schoonheidsspecialisten gebruiken worden opgenomen door je huid waardoor je gezicht er veel soepeler uitziet na de gezichtsbehandeling.

Laat je eens volledig verwennen met een gelaatsverzorging bij Thermae en geef ingegroeide of ongewenste haartjes en een geïrriteerde huid geen schijn van kans. Onze producten van Sirene, speciaal voor mannen op maat gemaakt, doen je huid stralen. Een gezonde geest in een stralend lichaam!

 

Share Share Share

Reageer op dit artikel

Reactie toevoegen

Sauna Lagoon in beeld

  • Bar & Restaurant
  • Hotel
  • Beauty & Massage
  • Privé Sauna Lagoon
  • Privé Sauna Zen