Doe mee aan onze Thermae Cup!

Fitness

ThermaeCupblog.jpg

Van maandag 3 augustus t.e.m. zondag 27 september organiseren onze coaches de Thermae Cup, een sportieve wedstrijd waarbij je individueel een reeks van disciplines zo snel mogelijk dient af te ronden. De disciplines bestaan uit zowel cardio- als krachtoefeningen die binnen de fitness worden afgewerkt.


Read the entire article


Je hebt de keuze uit 3 verschillende niveau’s: Pro, Intermediate en Rookie. Elk niveau heeft zijn eigen klassement en als deelnemer kan je slechts meedoen met 1 klassement. De klassementen worden up to date gehouden via het krijtbord in de fitness. Aan het eind van de Thermae Cup zal de top 3 van elk klassement met een Thermae prijs beloond worden.

Elke deelname zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Je eindresultaat is de tijd die je erover doet om alle disciplines af te ronden.

Hoe gaat een deelname in zijn werk? Je maakt best een afspraak met een coach die je tijdens het evenement zal begeleiden. Het is ook mogelijk zonder afspraak maar enkel wanneer er een coach vrij is. Hij geeft je eerst een woordje uitleg en als alles duidelijk is, kan je starten. De coach zal ook je tijd bijhouden zodat alles foutloos verloopt.

Ga je de uitdaging aan?


Sign up for our newsletter and receive the leatest news!

Subscribe here