Heropening indoor fitness en brasserie

Général

NBThermaeleeft.png

Beste leden,

We kunnen er eindelijk weer invliegen! Vanaf maandag 8 juni zal het namelijk weer mogelijk zijn om indoor te sporten en ook onze brasserie mag dan haar deuren opnieuw openen. Het zal er weliswaar een beetje anders aan toe gaan dan voordien, maar met een beetje medewerking van iedereen kunnen we toch terug op een veilige manier aan onze gezondheid werken! We geven je hier alvast de nodige informatie voor de heropstart.


Lire l'article complet


Fitness

Individuele trainingen op de cardio- en krachttoestellen en functionele trainingen in onze indoor fitnessruimte zijn vanaf maandag 8 juni weer toegelaten, maar enkel op reservatie! Op voorhand reserveren is verplicht en kan je doen via ons online reservatiesysteem (niet ter plaatse). Voor individuele trainingen voorzien we blokken van 1,5 uur met een beperkt aantal personen.

Momenteel zal het nog niet mogelijk zijn om een afspraak te maken met een fitness coach, maar er zal in de zaal steeds een coach aanwezig zijn. Intakes, follow-ups en personal training sessies kunnen dus voorlopig niet worden ingepland.

Openingsuren:

MA - VR van 8u45 tot 12u en van 17u tot 22u
ZA - ZO van 8u45 tot 15u

Groepslessen

Vanaf maandag 8 juni zullen ook de groepslessen weer indoor in onze verschillende studio’s kunnen plaatsvinden. Zoals gewoonlijk dient men voor groepslessen op voorhand te reserveren via ons reservatiesysteem. Houd er rekening mee dat dit momenteel enkel online kan en niet ter plaatse aan de kiosken of aan de balie. Het uurrooster kan je terugvinden op onze website op de pagina ‘groepslessen’. We publiceren steeds in het weekend het programma voor de week die volgt.

Tennis

Ook indoor tennis is vanaf maandag 8 juni toegelaten. Om te spelen moet je zoals voordien je terrein vastleggen via ons reservatiesysteem. Aangezien de kiosken omwille van veiligheidsmaatregelen niet toegankelijk zijn, kan je enkel online een reservatie maken.

Openingsuren:

MA - VR van 10u tot 12u en van 15u tot 22u
ZA - ZO van 9u tot 17u

Zomerstages

De kidsstages zullen deze zomer gewoon kunnen doorgaan. We zijn hiervoor alles in gereedheid aan het brengen. Zodra alles op punt staat, zullen we je opnieuw contacteren met meer info.

Bar & Brasserie

Onze bar en brasserie zullen vanaf dinsdag 9 juni terug open zijn en enkel mits voorafgaande reservatie of voor take away. Reserveren kan telefonisch op het nummer 02 305 43 04. Wie ter plaatse komt eten of drinken, krijgt een tafel toegewezen door de barman of barvrouw. Het is dus niet toegelaten om zelf zomaar aan een tafel plaats te nemen. De tafels werden verder uit mekaar gezet en per tafel zijn er maximum 10 personen toegelaten.

Openingsuren bar:

MA - VR 9u - 22u
ZA - ZO 9u - 15u

Openingsuren brasserie:

MA - VR van 12u tot 14u en van 18u tot 21u
ZA - ZO van 12u tot 15u

Receptie

Op maandag 8 juni zal ook de receptie van de club weer open  zijn. Je kan ons dan bereiken via mail (sportsmerchtem@thermae.com), via telefoon (02 305 43 04) of ter plaatse. Al verzoeken we wel om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden.

Openingsuren:

MA - VR van 9u tot 21u
ZA - ZO van 9u tot 15u

Kleedkamers, douches, zwembad en wellness

We volgen nauwgezet de updates van de Nationale Veiligheidsraad op en momenteel is het gebruik van de kleedkamers, douches, zwembad en wellness nog niet toegelaten. Indien er hier verandering in komt, laten we je dit zeker en vast weten!

Algemene veiligheidsregels

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we om ten allen tijde onderstaande regels te respecteren.

-          Wees op tijd. De lessen zullen stipt op tijd beginnen en eindigen. Ben je zelfs maar een beetje te laat, dan kan je niet meer deelnemen. Kom echter ook niet te vroeg om te vermijden dat er zich groepjes vormen in de verschillende zones. We moeten de aanwezigheid en doorstroom van mensen namelijk goed beheren om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te kunnen garanderen.

-          Eigen handdoek meenemen is verplicht. Deze leg je steeds op de toestellen die je gebruikt zodat je geen gedeelde oppervlakken direct aanraakt. Heb je ook een eigen yogamatje? Breng dat dan eveneens mee.

-          Was je handen. Zowel voor als na het sporten is het verplicht om je handen te wassen. Vergeet dit ook niet na ieder toiletbezoek!

-          Voel je je ziek? Blijf dan thuis! Wees sportief en denk aan je medemens.

-          Respecteer de social distancing (1,5m) en de markeringen.

-          Overal in de club zijn spuitbussen met ontsmettingsmiddel en handgel voorzien. Ontsmet dus na elk gebruik je toestel of materiaal en zet ook mekaar aan om dit te doen.

-          Luister naar de coaches. Onze medewerkers zijn geïnformeerd over omgaan met de huidige situatie en zij weten het beste wat kan en niet kan.

-          Reserveren via onze website is verplicht voor alle activiteiten en kan tot 1 uur voor aanvang van de activiteit. Zonder reservatie mogen we je momenteel helaas niet toelaten van de overheid. Om je te helpen bij het maken van een reservatie, hebben we alvast een handige handleiding gemaakt.

We beseffen dat dit alles een inspanning vraagt, maar jouw gezondheid en die van de andere leden zijn voor ons de grootste prioriteit. We zijn er echter van overtuigd dat we je veel sportplezier zullen kunnen aanbieden en kijken er alvast enorm naar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen!

Tot binnenkort,

Het team van Thermae Sports Merchtem

 

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous recevrez les dernières nouvelles

Enregistrez ici