Voordelen van personal training

Fitness

TSM-Blog_PT-2.jpg

Bij Thermae Sports Merchtem dragen we begeleiding hoog in het vaandel. Daarom bieden we elk lid van de club een intake met een coach aan om een persoonlijk fitnessprogramma op te stellen. Op die manier kan iedereen veilig en slim aan het sporten gaan! 


Lire l'article complet


Heb je toch nog nood aan extra begeleiding of motivatie? Opteer dan voor een personal trainer. Personal coaching is niet in het lidmaatschap inbegrepen, maar kan in vorm van credits worden aangekocht bovenop het abonnement.

Waarom kiezen voor personal training? Wij sommen je hieronder 5 voordelen op.

1.       Extra motivatie

Sportief aangelegd of niet, soms kan iedereen wel eens een duwtje in de rug gebruiken en dat is precies wat een personal trainer je kan bieden. Hij is de persoon die je zal pushen op het moment waarop jij misschien denkt aan opgeven.

2.       Gevarieerder trainen

Verandering van spijs doet eten en dat is ook zo bij het sporten! Als je genoeg variatie hebt in je workouts, dan hou je ze langer vol. Een personal coach kan met zijn jarenlange ervaring gevarieerde trainingsessies in elkaar steken en zal ervoor zorgen dat elke training een nieuwe uitdaging is.

3.       Veiliger trainen

Is de fitnesszaal voor jou onbekend terrein? Als je niet weet wat je doet, kan fitnessen best gevaarlijk zijn. Het fout uitvoeren van bepaalde oefeningen heeft namelijk een negatieve impact op je lichaam.

4.       Doelgericht trainen

Heb je een bepaald doel voor ogen, maar heb je hulp nodig om dit doel te bereiken? Een personal trainer kan de persoon zijn die je zoekt. Wil je bijvoorbeeld een marathon lopen, dan zal hij je een specifiek trainingsprogramma opmaken en je voorbereiden op de grote dag.

5.       Tijdbesparend trainen

Heb je een drukke agenda, maar wil je toch tijd maken voor je gezondheid? Met een personal coach train je effectiever en ben je minder tijd kwijt. Hij zal alles halen uit de weinige tijd die je hebt. Bovendien spreek je rechtstreeks af met de coach waardoor je komt sporten wanneer het jou het beste uitkomt. Geen excuses meer dus!


Inscrivez-vous à notre newsletter et vous recevrez les dernières nouvelles

Inscrivez-vous