Vacature opgieter/steward

Général

Blog_opgiet-gezocht.jpg

Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen zijn op zoek naar extra opgieters/stewards (fleximedewerker/student, 1 of meerdere dagen per week - zeker beschikbaar in de maanden juni, juli, augustus en september). Geen idee wat dat is? Een opgieter of een saunameester is verantwoordelijk voor het belevingsprogramma in onze wellnesscentra.


Lire l'article complet

Elke dag worden er verschillende sessies georganiseerd. Kan je nog geen opgietsessies geven? Geen probleem, je krijgt een interne opleiding en eens je je draai gevonden hebt, mag je zeker en vast suggesties geven om zelf sessies te organiseren.

Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor de gasten in de sauna, help je mee om de orde en netheid in de thermen te bewaken en sta je in voor een aantal technische zaken. Tijdens je shift hou je toezicht in de thermen en sta je mee in voor het onderhoud van zowel de publieke thermen als de privésauna’s.

Wat verwachten we?

Je hebt een passie voor sauna en wellness en je bent enorm enthousiast om allerlei opgiet-, scrub- en relaxatietechnieken aan te leren

Je bent sportief, want een opgietsessie geven is intens.

Je bent niet verlegen en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, Engels is een pluspunt. Je bent een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent het uithangbord van Thermae, je bent klantvriendelijk en je weet je kalmte te bewaren in moeilijke situaties.

Je bent technisch aangelegd: je bent verantwoordelijk voor een aantal technische zaken die dagelijks in orde moeten gezet worden (oa het controleren van de waterkwaliteit, …), je kaart technische problemen aan en je houdt ook de stock van opgietmiddelen enzovoort mee in de gaten.

Je staat open voor een flexibel uurrooster (met avond- en weekendwerk).

Wat hebben wij je te bieden?

Je komt terecht in een jong en dynamisch team in een gezellig familiebedrijf. Zowel Thermae Boetfort als Thermae Grimbergen hebben een ruim aanbod: publieke thermen, privésauna’s, een schoonheidsinstituut, hotelkamers en vergaderruimtes. We bieden een correcte verloning met extralegale voordelen (o.a. maaltijdcheques).

Bij Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort vormen diversiteit, gendergelijkheid en inclusie centrale waarden. We streven ernaar om nieuwe medewerkers aan te trekken en onze huidige medewerkers te behouden, zonder onderscheid te maken.

Solliciteren?

Interesse in onze vacature? Stuur je cv met motivatiebrief naar info@thermae.com. Vermeld de referentie ‘vacature opgieter’ in het onderwerp van jouw e-mail.


Une journée au sauna et un massage pour seulement 57 € ? Un privilège réservé aux seuls abonnés de notre lettre d'actualité et dont c'est l'anniversaire !

Enregistrez ici