Zwanger naar de sauna

Health

blog-hogeoflagebloeddruk.jpg

Er staat al maanden een dagje wellness met vriendinnen op het programma en plots ben je zwanger? Of je bent al enkele maanden in verwachtig, maar hebt gewoon zin om jezelf eens te laten verwennen. Het is niet omdat je een dikke buik hebt dat je niet meer van de wellnessfaciliteiten kan genieten!


Read the entire article

 

Wij geven je als tip enkele behandelingen waarvan je, ook zwanger, zeker zal genieten!

Een pedicure: Ook al zie je ze niet meer, ze zijn er nog steeds: je voeten. Ze verdienen het om af en toe eens lekker in de watten gelegd te worden. En bovendien: wie wil er met lelijke (onverzorgde) voeten op de bevallingstafel liggen?

Waxen: nog zo’n zone die je zelf niet meer ziet. Spijtig genoeg zien er tijdens je zwangerschap veel mensen deze zone echter wel... Geen reden dus om vanonder een bos te kweken, ga liever voor een net grasveldje.

Een gelaatsverzorging: Door hormonen en stress krijgt je huid veel te verduren. Het kan dus zeker geen kwaad om regelmatig je gelaat onder handen te laten nemen en eens flink te laten reinigen.

Een lichaamspeeling: Door je zwangerschap kan het zijn dat je plots een heel droge huid hebt of een trekkerig gevoel. Dit kan je voorkomen door op tijd en stond een lichaamspeeling te (laten) doen. Door je huid te ontdoen van dode huidcellen, maak je plaats voor nieuwe huid. Bovendien gaat de scrub je bloedcirculatie stimuleren en door deze twee effecten kan er meer zuurstof aan je huid. En ziet ze er dus gezonder uit!

Een zwangerschapsmassage: Je buik groeit en dat betekent uiteraard last van je schouders en rugpijn. Een massage is dan ook heerlijk in deze tijd.

Een zware benenbehandeling: Door je dikkere buik heb je meer kans op gezwollen en zware voeten. Met een verkoelende gel worden je voeten gemasseerd zodat je weer eventjes op wolkjes loopt!

Vergeet zeker bij je reserving niet te melden dat je zwanger bent, zo kan je schoonheidsspecialiste de nodige voorbereidingen treffen.

Bekijk ook ons Juno arrangement met een massage, een anti-striembehandeling, een behandeling voor zware benen en voeten en een pakking.


A day of sauna plus a massage for your birthday at a price-busting 52 euros, exclusively for our newsletter subscribers!

Subscribe here