Vacature: schoonheidsspecialist(e)

General

blog-meerdanthermenalleen.jpg

Ben je een gediplomeerde schoonheidsspecialist(e) die graag in een groot wellnesscentrum wil werken? Kom dan het team van Thermae Boetfort en Thermae Grimbergen versterken!


Read the entire article

We zoeken een schoonheidsspecialist(e) met een goede kennis van het Nederlands en het Frans. Spreek je ook Engels? Dan is dat mooi meegenomen, want je komt in een omgeving met een internationaal klantenbestand terecht. Je bent flexibel en staat open voor weekendwerk, je krijgt een vast uurrooster.

Je houdt van masseren en hebt ervaring met verschillende schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en epilaties. Je legt graag mensen in de watten en bent klantvriendelijk.

We zoeken een deeltijds medewerker voor drie of vier dagen per week die bereid is om vaak in het weekend te werken.

We bieden je een vast contract en een inhouse opleiding. Regelmatig lanceren we nieuwe behandelingen waarvoor je uiteraard ook een opleiding krijgt. Je wordt zowel in Thermae Boetfort als in Thermae Grimbergen tewerkgesteld. Je komt terecht in een warm familiebedrijf waar je na de werkuren uiteraard ook zelf van onze wonderlijke wellnesswereld kan genieten!

Bij Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort vormen diversiteit, gendergelijkheid en inclusie centrale waarden. We streven ernaar om nieuwe medewerkers aan te trekken en onze huidige medewerkers te behouden, zonder onderscheid te maken.

Zin gekregen? Stuur een mailtje met je motivatiebrief en cv naar info@thermae.com met het subject vacature schoonheidsspecialist(e) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


A day of sauna plus a massage for your birthday at a price-busting 57 euros, exclusively for our newsletter subscribers!

Subscribe here