Stay up to date with all our events, actions & news

Sportbuddy.jpg

Solo or buddy workout?

 - Fitness

Do you prefer working out alone? Or do you only hit the gym with your best friend in tow? Both have their own advantages and disadvantages. We've listed them for you below.

Continue reading

PTfoto-Copy.jpg

Voordelen van personal training

 - Fitness

Bij Thermae Sports Merchtem dragen we begeleiding hoog in het vaandel. Daarom bieden we elk lid van de club een intake met een coach aan om een persoonlijk fitnessprogramma op te stellen. Op die manier kan iedereen veilig en slim aan het sporten gaan! 

Continue reading

hetbelangvaneenrustdag_TSM.jpg

Het belang van een rustdag

 - Fitness

Elke dag sporten is niet goed, een rustdag inlassen is minstens even belangrijk. Zo kunnen je spieren zich herstellen waardoor ze sneller sterker worden.

Continue reading

Conditietraining.jpg

Hoe snel ben je je conditie kwijt?

 - Fitness

Iedereen weet dat het wilskracht en inspanning kost om een goede conditie op te bouwen. Een beetje lanterfanten nadat je je bikinibody hebt behaald, zou zonde zijn. Want blijkbaar ben je sneller dan je denkt die conditie weer kwijt!

Continue reading

BannerSwissJump.jpg

Waarom je in 2020 eens een les SwissJump moet uitproberen

 - Fitness

SwissJump is een groepsles op minitrampolines die, zoals je het al kan afleiden, afkomstig is uit Zwitserland. Het is een cardio training die ondanks zijn hoge intensiteit ervaren wordt als een erg leuke les. Je springt letterlijk terug naar je kindertijd en verbrandt nog eens een hoop calorieën.

Continue reading

Sign up for our newsletter and receive the leatest news!

Subscribe here