Sluit je nu aan bij Thermae Sports Merchtem!

General

TSMgevelblog.png

Je gezondheid is prioriteit, zeker nu! Boost je immuunsysteem en word een sterkere versie van jezelf door je aan te sluiten bij Thermae Sports Merchtem.


Read the entire article


Thermae Sports Merchtem probeert steeds pionier te zijn in haar vak en dat bewijzen we nu nogmaals door één van de enige sportclubs te zijn met een outdoor aanbod aan groepslessen. Groepslessen zijn een geweldige manier om in shape te geraken of te blijven omdat ze ontzettend motiverend en gevarieerd zijn. Een overzicht van onze groepslessen kan je terugvinden op onze website, alsook het uurrooster van deze lessen.

Naast de groepslessen, kan je bij ons ook terecht om individueel te trainen. 

Ben je eerder een liefhebber van racketsport? Thermae Sports Merchtem beschikt over 4 outdoor tennisterreinen en 2 outdoor padelterreinen. Aangezien er bij tennis en padel een relatief grote afstand is tussen de verschillende spelers, is een balletje slaan een enorm veilige manier van sporten. Bovendien hebben ze een hoog fungehalte!

Maak samen met ons werk van je gezondheid en schrijf je online in! Je maakt een profiel aan door je mailadres op te geven en een wachtwoord te creëren en dan kan je de abonnementsformule kiezen die het beste bij je past. We kijken er alvast naar uit om je bij ons te mogen verwelkomen!


Sign up for our newsletter and receive the leatest news!

Subcribe