16/10 & 17/10 PADEL, PAELLA & LES MILLS MASH-UP

General

adobe-spark-post19.png

In het weekend van 16 en 17 oktober valt er bij Thermae Sports en CrossFit Merchtem heel wat te beleven! Lees er hieronder alles over.


Read the entire article


ZATERDAG 16/10

16:00 Finale Battle of the Box @ CrossFit Merchtem

Bij onze buren van CrossFit Merchtem gaat de finale van hun interne competitie ‘Battle of the Box’ door en wordt er gestreden om de titel van fitste man en vrouw van de box. Nieuwsgierigen mogen zeker eens een kijkje gaan nemen!

17:00 - 20:00 Padelwedstrijdjes per niveau @ Thermae Sports Merchtem

De padelspelers onder onze leden kunnen vanaf 17 uur aan wedstrijdjes deelnemen die onze coaches Arnaud en Aster organiseren. Een leuk moment om andere leden te leren kennen en de passie voor padel te kunnen delen! Inschrijven is verplicht en kan online via deze link.

Vanaf 18:00 Paella à volonté @ Thermae Sports Merchtem

Na al dat sportgeweld kunnen zowel leden als niet-leden hun voetjes onder tafel schuiven voor heerlijke paella. De prijs bedraagt € 22,50 en er zal meer dan genoeg zijn, want het is à volonté! Inschrijven is verplicht en gebeurt via de balie van de club, via mail naar sportsmerchtem@thermae.com of telefonisch op het nummer 023054304.

ZONDAG 17/10

11:15 Les Mills Mash-up

Thermae Sports Merchtem organiseert op zondag 17/10 voor haar bestaande leden een leuke Les Mills mash-up! Een mash-up is een mix van verschillende Les Mills groepslessen waarbij men de kans krijgt om op een uur tijd een groot deel van het Les Mills aanbod te ontdekken. Plaatsen zijn beperkt, dus moet er op voorhand gereserveerd worden via onze online reservatietool.

Vanaf 12:00 Klassieke Belgische keuken

Na de mash-ups kan iedereen terecht in onze brasserie om te smullen van enkele lekkere Belgische gerechtjes:

- Stoofvlees
- Steak
- Zalm
- Etc.

Allemaal geserveerd met frietjes of kroketjes.
Reserveren is niet verplicht, maar wel aangeraden en kan aan de balie van de club, via mail naar sportsmerchtem@thermae.com of telefonisch op het nummer 023054304.

AFTERWORK OP DONDERDAGAVOND EN HEROPENING RESTAURANT

Na het weekend van 16 en 17 oktober starten we bij Thermae Sports met een afterwork op donderdagavond. Ook het restaurant van de club zal vanaf dan weer open gaan op donderdagavond, vrijdagavond en zondagmiddag. Dat betekent dus dat zowel leden als niet-leden op die avonden en middag lekker zullen kunnen tafelen. Tijdens de afterwork op donderdagavond zullen we een uurtje langer open blijven (tot middernacht) zodat iedereen op een gezellig deuntje muziek zal kunnen genieten van één (of meerdere) glaasje(s) in onze bar :-)

Tot dan!

Het team van Thermae Sports Merchtem  

 


Sign up for our newsletter and receive the leatest news!

Subscribe here